1) kolejny raz pajączek pyta mnie o moją licencje
tym razem aktualizowałem z wersji 5.9.8 pro na wersje 5.9.9 pro
moja licencja jest ponoś wieczna
po aktualizacji wyskakuje okienko połącz się z serwerem aby program sprawdził aktualność licencji po czym program stwierdza że licencja jest nie ważna i zamyka pajączka po ponownym uruchomieniu to samo wybierając opcje nie i ponowna aktywacje dopiero pajączek jest sprawny wiem że może to nie sjest specjalnie wielki problem ale trochę to irytuje że za każdym razem kiedy aktualizuje program muszę go aktywować mimo że ma ma prawo być uruchomiony
2) może to nie właściwe miejsce ale nie chce mi się zakładać innego wątku aby napisać o tym
po wejściu na forum najpierw przywitał mnie błąd serwera teraz już nie pamiętam jaki to błąd chyba coś o dostępie do katalogu
potem po zalogowaniu nie mogłem wejść na wątek który mnie interesował ponieważ system s uporem maniaka kazał mi zmienić hasło a mimo że hasło było już raz zmieniane kazał mi je zmienić drugi raz a potem trzeci jak tylko zmieniłem hasło pojawiał się komunikat że hasło zmienione a następnie monit o zmianie hasła gdzie trzeba było go zmienić ponownie i nie można było wejść na forum bo klikanie na inne zakładki powodowało tylko ponowne wyświetlenie formularza
ad1 po co w ogóle zmiana hasła czy wam zależy żeby użytkownicy zapomnieli jak się maja zalogować ??
ad2 jeśli już zmieniać hasło to w tedy kiedy użytkownik potrzebuje a nie w tedy kiedy wymyśli się to w systemie ??
3) co za dziwna ikonka zgłoś posta fajnie działa mogę zgłaszać nawet swoje posty
4)co do interfejsu pajączka fajny pomysł z tymi narzędziami żeby paski były nie zależne a jak są przylepione do okna to jeszcze przydała by się opcja zwijania ich i rozwijanie kiedy potrzeba bez potrzeby wchodzenia w opcje wyświetl --> widok --> tryb pracy pełnego okna
5) czy kiedyś doczekamy się zawijania kodu w pajączku ??
6) po dodaniu posta zauważyłem że jest po podwójnie dodany gdy chciałam go usuną przyciskiem usuń posta bo po usunięciu nie można wrócić do wątku ponieważ pisze nie znaleziono wątku lub wątek usunięty dopiero wybierając w menu przycisk forum a następnie właściwą kategorie i wątek można powrócić do miejsca gdzie pisałem post
7) i co do dat wyświetlanych na forum przy wątkach i postach czas założenia czy można prosić o usuniecie stamtąd znaków "%"